Veelgestelde vragen

Lees voor het sturen van een bericht onze veelgestelde vragen.

Wie zijn wij?

Identificatieplaatje.nl van Bureau Identificatie is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van identiteitsplaatjes en leveren andere informatiedragers.

Hoe wordt de tekst op een identiteitsplaatje gezet?
De tekst wordt met grote kracht in een plaatje geponst. Deze techniek is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een ponskaart van het ziekenhuis. De gegevens op een identiteitsplaatje zijn hierdoor onuitwisbaar.
Welke leestekens kan ik gebruiken?
De volgende leestekens kun je gebruiken: A t/m Z 0 t/m 9 . , – ‘ / & * @ ( ) +
Een identiteitsplaatje telt 6 regels en op iedere regel passen 15 leestekens, inclusief spaties. Alle letters worden als hoofdletter geplaatst en accenten boven de letters zijn niet mogelijk.
Mag ik zelf bepalen wat er op het identiteitsplaatje komt te staan?
Natuurlijk! Een identiteitsplaatje is heel persoonlijk. Dat betekent dat wij er de gegevens op zetten die jij belangrijk vindt. Tijdens het bestellen geven we per regel slechts een voorbeeld.
De ketting is voor mijn kind, is de ketting gevaarlijk?

Speciaal voor kinderen bieden wij een kindveilige ketting die bij belasting sneller breken dan de standaard-ketting. Deze is 40 cm en leveren we aan kinderen van 0 tot 8 jaar, zo verklein je de kans dat je kind ergens achter blijft haken én kan hij de ketting niet zelf af doen. Vanaf 9 t/m 15 jaar krijgen de kinderen een kids-safe 60 cm lange aluminium ketting. Ouder dan 15 en volwassenen ontvangen een extra kwaliteit roestvrijstalen ketting.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt je bestelling betalen door middel van iDeal, internetbankieren (EU middels IBAN/BIC) of Paypal.
Ik heb het identiteitsplaatje snel nodig, wat is de levertijd?
Bestellingen die betaald zijn via iDeal, internetbankieren of Paypal zullen direct na ontvangst van betaling verzonden. (in de regel is vóór 16u betaald, dezelfde dag verzonden)
Wat zijn verzendkosten?
Wij rekenen standaard € 2,95 aan verzend- en handlings kosten, ongeacht het bestelbedrag. Buiten Nederland rekenen we hier € 4,50 voor.
Wordt mijn bestelling overal naar toe verzonden?
Ja, je kunt de bestelling op je eigen adres laten bezorgen, maar ook door ons laten opsturen naar een ander adres. Bovendien leveren wij wereldwijd.
Moet ik thuisblijven om de bestelling in ontvangst te nemen?
Nee, je bestelling wordt verzonden als brievenbuspost. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Om je bestelling te ontvangen hoef je dus niet thuis te zijn.
Contact
Staat jouw vraag er niet bij dan kun je deze stellen door middel van een email of telefonisch. Je vraag wordt zo snel mogelijk, vaak dezelfde dag nog, beantwoord.

Neem contact met ons op

Identificatieplaatje.nl  
TGE 16
3991 KC HOUTEN
Nederland
Tel: +31-(0)30 75 100 22
E-mail: info@bureau-identificatie.nl

Bureau-Identificatie is een onderdeel van:

IMaLot te Houten – KvK. 51356279 BTWnr: NL002002705B74

 
Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.